Ostatnio przeglądam różne horoskopy i mam wrażenie, że to głównie ogólniki. Zależy mi na czymś, co faktycznie potrafi przewidzieć mój nastrój albo ważne wydarzenia. Może tu ktoś testował jakiś sprawdzony serwis albo aplikację? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i opinie 😅
Znacie horoskop, który naprawdę trafia w sedno?
nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czytałem, że astrolog Marek Janicki jest ok
ja biorę horoskop u Pani Magdy i git
ja tam wolę horoskop papierowy, mam książkę z 2015 i jakoś działa ;), haha
no dobra, a co z horoskopem numerologicznym? ktoś próbował?
chyba astrologia to tylko zabawa, ale może się mylę
nie wiem, czy to dziala, ale moj znajomy wierzy w takie rzeczy i mowi ze mu pomoglo
Możesz spróbować aplikacji Co–Star, korzysta z danych NASA i własnego algorytmu. Mnie się sprawdza szczególnie w opisie charakteru i potencjalnych problemów. Znajomi też wychwalają ten serwis.
polecam horoskop przygotowany przez Igora Jirtesa, to nie typowe ogólniki, bo on ma praktykę u zawodowych astrologów, u mnie motywacja i relacje się zgadzały
brzmi ciekawie, warto posłuchać waszych opinii
ja przerzuciłem się na prognozę od Kariny Nowak - niby płatna, ale serio trafia mi w punkt
podbijam, bo tez jestem ciekawa
ostatnio też zero weny, może tu coś znajdę
Sprawdzałam prognozy roczne na portalu Astromafia, mają archiwum i można porównać wcześniejsze lata. Ich prognozy klęsk żywiołowych może nie, ale w sprawach miłości często się zgadzają.
miałem apkę AstroFun, luz, czasem strzeli
kiedyś zainwestowałem w konsultację u Pani Ewy Kuleszy - nie żałuję, bo sprawdziło się kilka prognoz o pracy