Planuję kupić nowy smartfon do ok. 1000 zł i totalnie nie wiem co by było teraz ok. Zależy mi bardziej na dobrej baterii niż mega wydajności, ale fajnie jak aparat da radę zrobić przyzwoite fotki. Słyszałem o Xiaomi, Motoroli i Huawei, ale nie umiem nic wybrać. Może macie jakieś typy czy warto czekać na promocje? Z góry dzięki :)
Jaki smartfon do 1000 zł wybrać?
Nie wiem czy to pomoże, ale słyszałem coś o Samsungu Galaxy A6, może sprawdź specyfikację.
Wydaje mi się, że Moto G6 Play by podołała, ale nie jestem pewien czy aparat jest ok.
Ja brałem Redmi Note 5 i spoko telefon za te kasę.
polecam Mi A2 Lite, fajny na androidzie stockowym i nie laguje
Miałem Zenfone Max Pro M1 i byłem zadowolony z wytrzymałości baterii, choć ekran mógłby być jaśniejszy.
Jeśli zależy Ci na baterii i aparacie to zerknij na Xiaomi Redmi Note 5 lub Note 6 Pro. Oba mają 4000 mAh i przyzwoite zdjęcia jak na tę cenę. W grach też się nieźle spisują, chociaż materiał się już trochę nagrzewa. Ja mam Note 5 od pół roku i jestem zadowolony.
Kupiłem Huawei P Smart – bateria trzyma cały dzień, ale aparat w słabszym świetle trochę słabo radzi. Jak dla mnie i tak lepszy zakup niż droższe telefony.
Może warto też sprawdzić ofertę operatorów, czasem dają jakieś fajne bonusy albo raty bez procentów.