Jakieś ziomeczki pytam bo oglądałem reklamy i nie wiem o co biega z tym Badoo. Czy to jakieś Tinder like czy portal stricte randkowy? Ktoś może mi ogarnąć o co tam chodzi i czy warto się zapisywać? Może jakieś konkrety albo opinie?
Co to w ogóle jest Badoo i po co to komu?
Portal skupia się na szerokim gronie ludzi – znajdziesz i singli, i osoby szukające przyjaciół. Rejestracja jest darmowa, a premium pozwala na nieograniczone lajki czy anonimowe przeglądanie.
No ciekawe gdzieś już to widziałem
To coś jak Tinder, ale daje więcej opcji filtrowania znajomych według hobby czy wieku. Ma też płatną wersję, w której kupujesz monety na promocję profilu. Dostępne są też gry typu „hot or not”.
Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale kiedyś to miało video rozmowy
Też się nad tym zastanawiałem
Polecam, sporo ludzi tam jest
Aplikacja korzysta z geolokalizacji, więc pokazuje osoby w twojej okolicy. Ma też opcję wideoczatu i weryfikacji użytkowników poprzez selfie, żeby ograniczyć fałszywe konta.
U mnie się sprawdziło, poznałem fajną ekipę :)
Zarejestrowałem się dwa lata temu, miałem sporo lajków, ale też masa botów, więc trzeba filtrować
Założenie konta jest darmowe, a extra funkcje dostępne za monety
Badoo to aplikacja i strona do poznawania ludzi, działa na zasadzie swipe i dopasowywania po lokalizacji. Możesz wysyłać wiadomości, lajkować profile i dołączać do czatu video. Użytkownicy często korzystają z niej do randkowania albo zwykłego pogadania.
Kiedyś korzystałem z Badoo i było ok, poznałem kilka osób, ale najlepiej mieć zdjęcia z dobrym światłem
Wydaje mi się, że to coś jak Tinder, ale nie jestem pewien
Wersja mobilna jest wygodna, a desktopowa dość czytelna