Próbuję dołączyć do Bloga i Forum Gdańsk, ale nigdzie nie widzę opcji rejestracji. Przeszukałem całą stronę i FAQ, ale nic nie ma. Ktoś już to kiedyś robił i może podpowiedzieć jak się dostać do środka? Zależy mi głównie na możliwości publikowania wpisów, ale chyba najpierw trzeba jakoś założyć konto. Będę wdzięczny za każdą wskazówkę :)
Jak zapisać się na blog i forum Gdańsk?
A to forum/blog nie jest może tylko dla autorów związanych z Gdańskiem?
Jeśli nie widzisz przycisku 'Rejestracja' to wyczyść cookies albo spróbuj innej przeglądarki – miałem tak kilka razy.
Też się zastanawiam nad tym od jakiegoś czasu
wydaje mi się, że trzeba mieć jakieś zaproszenie albo kod od admina
Po rejestracji dostajesz dostęp do wszystkich działów, ale jeśli chcesz pisać na blogu to trzeba jeszcze akceptację redakcji – opisane to jest w FAQ.
weź sprawdź jakiś inny browser, pomaga
ziom, spoko to wszystko, nie ma dramatu
u mnie minuta i po sprawie, klik rejestracja i gotowe
wszystko jest w faq, to zajmuje chwile
Ja najbardziej zdziwiłem się, że nikt nie zablokował mojej pierwszej publikacji – zwykle długo się to przeciąga w innych miejscach.
Dokładna instrukcja jest w sekcji 'O nas' na dole strony – masz tam link do formularza zgłoszeniowego, wypełniasz, czekasz do 48h na decyzję.
Na głównej stronie forum/bloga kliknij 'Rejestracja', wpisz maila i poczekaj na link aktywacyjny. Potem uzupełniasz profil i czekasz na akceptację moderatora. Jak nie przyjdzie mail to sprawdź folder spam.
Jak pisałem do admina to od razu odpisał i wyjaśnił, że muszę wypełnić krótki formularz z podaniem tematu bloga.
nie jestem pewien, ale chyba trzeba wysłać próbny wpis do oceny
chyba jest limit nowych użytkowników naraz, bo swego czasu zamknęli zapisy
może to jest tylko dla stałych czytelników bloga
może spróbuj skontaktować się przez social media, nie wiem
ciekawe co admin na to powie ;)
w sumie ciekawe jak to się robi