Zastanawiam się czy ktoś tu naprawdę trafił główną wygraną w Lotto. Słyszę czasem opowieści o milionach, ale nie wiem czy to prawda czy bajki. Gram od jakiegoś czasu i nigdy nic więcej niż drobne sumy. Chciałbym usłyszeć historie osób, które faktycznie wygrały coś większego. Dzięki za wszelkie info :)
Czy komuś tu kiedyś udało się wygrać w lotto?
Jak dla mnie Lotto to głównie zabawa i odrobina nadziei, ale warto próbować, może akurat się uda.
Też się zastanawiam, czy ktoś tu ma faktyczne potwierdzenie wygranej.
U mnie pierwszy duży sukces to 24 zł, ale za to u kumpla z liceum padła kiedyś szóstka i chyba brał koło 3 mln 😮
Moja ciocia wygrała kiedyś w Lotto Plus ok. 200 tys. zł, grała systemem minimalnym co tydzień przez ok. 3 lata. Trzeba mieć sporo cierpliwości i czasami kombinować z typami, ale opłacało się jej w końcu.
Ja nie wygrałem nic dużego, ale słyszałem o kumplu, co zgarnął 50 tys. w Multi Multi.
Wydaje mi się, że znajomy z pracy raz coś trafił, chyba z 10 tys. Ale nie wiem czy to nie ściema.