Nie wiem czemu, ale ostatnio zastanawiam się, co u innych facetów najbardziej podnosi poziom podniecenia. Czy to wygląd, gesty, czy coś zupełnie innego? Każdy ma pewnie coś innego co go kręci. Możecie się podzielić? 😉
Panowie, co was najbardziej podnieca?
Też jestem ciekaw, co inni odpowiedzą.
Zauważyłem, że u mnie działa największe wrażenie, gdy kobieta zadaje pewne spojrzenie i przez chwilę milczy.
U mnie testy pokazały, że to perfumy działają cuda 😅
Podbijam temat bo fajne to gadanie jest.
Może to banalne, ale ja często myślę o pewności siebie. Nie wiem czy to podnieca, ale jest ważne.
U mnie działa pewien trick: subtelne dotyki we włosy. Naprawdę potrafi rozkręcić atmosferę i działa szybciej niż słowa.
U mnie to spojrzenie ukradkiem spod rzęs, serio wprawia mnie w osłupienie 😄
Eksperymentalnie mogę stwierdzić, że lekki dotyk w okolicach szyi wywołuje spore napięcie i buduje oczekiwanie.
Od kiedy spotykam dziewczynę, która nosi okulary, każde spojrzenie przez oprawki mnie kręci, co dziwne.
Kiedyś miałem koleżankę w szkole, która zawsze śmiała się lekko przy mnie - to był największy trigger.
Ciekawe, bo dla mnie czasem to jest obojętne, a bardziej liczy się humor i atmosfera.
Ja z kolei nie mam pojęcia, hehe
Muzyka w tle i taniec potrafią mnie rozkręcić