moze brzmi glupio ale od pewnego czasu moja zona zachowuje sie dziwnie. ciagle sprawdza telefon, wychodzi po pracy na kawe i wraca pozno. zauwazylem jak raz usunela wiadomosci i sie zastanawiam gdzie w ogole takie rzeczy sie zazwyczaj zaczynaja 🙂. czy zdrada to zawsze aplikacje w telefonie czy sa jeszcze inne sposoby? macie jakies rady albo obserwacje?
Jak według Was zdradzają żony swoich mężów?
Wydaje mi się, że często wystarczy jedna apka jak Tinder czy Badoo.
Nie wiem czy dobrze patrzę, ale czasem zwykłe spotkanie to może być coś więcej.
Sprawdzenie konta e-mail i folderu ze spamem może ujawnić parę podejrzanych wiadomości. Niektórzy chowają nagrania lub zdjęcia w zaszyfrowanych archiwach, więc warto zwrócić uwagę na nietypowe pliki.
U mnie znajoma robiła to przez Insta Story, sporo sekretów.
Podbijam, bo jazda 😉
Moja ex zaczęła zdradzać mnie przez pracę – niby dorabiała projekty po godzinach, ale tak naprawdę spotykała się z kimś. Dopiero przypadkiem zobaczyłem jej schowane pliki w laptopie.
U mnie to było przez Snapy, chociaż myślałem, że to głupota.
Szkoda, że zaufanie tak łatwo można nadszarpnąć, co myślicie?
Ciekawe, co w tym wszystkim jest najczęstsze, liczę na konkretne przykłady 🙂
Większość zdrad zaczyna się od stopniowego oddalania: zmiany rutyny, nowe hobby, ciągłe sms-y i rozmowy. Czasem są to dobrze zakamuflowane czaty na Messengerze czy WhatsApp. Jeśli żona nagle dba więcej o wygląd i częściej wychodzi sama “na miasto”, to może być sygnał. Warto też sprawdzić historię połączeń i lokalizację w telefonie.
Poza aplikacjami, popularne są też spotkania twarzą w twarz. Umawiają się na tzw. lunch czy treningi. Czasem to zwykła kawa, ale to już buduje tajemniczą relację.
Chyba najwięcej zdrad przez Fejsa teraz, ale mogę się mylić.
Też się nad tym zastanawiam.
Mi się raz zdarzyło, że ona codziennie dostawała kwiaty i to od kogoś innego. Nawet się nie kryła, ale tłumaczyła, że to paczki od koleżanki z pracy.
Z mojej strony: moja zona mówiła, że chodzi na kursy jogi, a tak naprawdę spotykała się z kimś innym – to był jej pretekst.
Podbijam temat.