Zaczalem grac w Keno i mam problem bo ciagle wychodze na zero albo minus. Slyszalem, ze sa jakies systemy albo patenty, ktore mozna stosowac zeby zwiekszyc szanse, ale nie wiem czy to dziala. Macie jakies sprawdzone pomysly albo typy? Nie oczekuje cudow, po prostu chce czasami trafic mala wygrana zamiast ciagle przegrywac. Bede wdzieczny za kazda rade :)
Ma ktoś patent na wygraną w Keno?
U mnie najlepiej sprawdza się obstawianie 6 liczb, czasem coś wyjdzie :)
Gram w Keno od kilku miesięcy i miałem jedną niezłą wygraną ok. 300 zł przy stawce 20 zł. Z moich obserwacji najlepiej wybrać 7–8 liczb i grać regularnie, a nie od razu 20 kombinacji.
Tez się zastanawiam, czy w ogóle da się coś ugrać w Keno
Keno to gra czysto losowa, nie ma magicznego wzoru na wygraną. Możesz spróbować strategii typu systemów redukcyjnych – wybierasz np. 10–12 liczb, potem tworzysz kombinacje po 5–6, ale to sporo kosztuje. Warto też zerknąć na tabele wypłat, bo pewne układy mają lepszy zwrot. Klucz to ustalić budżet i się go trzymać. No i pamiętaj, że wygrana to głównie szczęście, nie ma pewnych metod.
Interesujące pytanie, też liczę na jakieś tipy od bardziej doświadczonych graczy
Chyba kumple kiedyś mówili, że lepiej brać mniej liczb i wyższe stawki, ale nie jestem pewien